SEMINÁŘ AMSP-ELEKTRONICKÁ EVIDENCE TRŽEB OD A AŽ DO Z

8. 9. 2016

 Asociace malých a středních podniků (AMSP) a živnostníků ČR pořádá 29.9.2016 od 12.15 hod v Praze seminář Elektronická evidence tržeb od A až do Z. AMSP sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky a živnostníky a jejich organizace z celé republiky. Reprezentuje zájmy více jak 260. 000 podnikatelských subjektů. Má důležité postavení v rámci evropských struktur. Asociace byla založena v roce 2001.
 

Seminář je obsahově velice zajímavý a určitě nám všem pomůže v začátku evidence EET. Seminář zahájí předseda AMSP ČR Karel Havlíček. Obsahem semináře bude "Jak se připravit na evidenci tržeb? Jak se registrovat? Jaké technické řešení zvolit? Jaký je pořizovací  a jaký průběžný náklad? Jaké jsou nejčastější problémy? Kdo nám pomůže?" To vše a celou řadu informací na největším regionálním setkání k EET. Místo konání PVA EXPO PRAHA ,Beranových 667,Praha 9-Letňany.

Diskuse, dotazy a individuální konzultace se zástupci  Ministerstva financí a poskytovateli konkrétních technických řešení (MAKRO, Vodafone, ČSOB, Vectro, SmartPokladna, Sodexo).Na 6.mezinárodním veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie  FOR GASTRO HOTEL se můžete těšit na soutěž CUKRÁŘ ROKU 2016, PEKAŘ ROKU 2016, soutěžní a exhibiční program barmanů a jiné.

Registrace  na www.amsp.cz, vstup je po předchozí registraci bezplatný! Záštitu nad konferencí převzalo Ministerstvo financí České republiky a Finanční správa. S dotazy nebo registrací se prosím obraťte na místopředsedkyni OV KSČM Pardubice Petru Tatíčkovou. Tel: 776 540 169